Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dignuo riječku policiju na noge

Pijan zvao policiju i prijavio da je na brodu "sumnjiva naprava" pa završio iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnjak je u petak policiji dojavio da se na brodu u luci nalazi "sumnjiva naprava" pa je završio u pritvoru i zaradio kaznenu prijavu.

Riječka policija javila je kako je provela istraživanje nad muškarcem koji je jučer oko 15:15 dojavio kako se na putničkom brodu usidrenom na riječkom lukobranu postavljena sumnjiva naprava.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Aluminij Mostar zaprimili telefonski poziv Lažna bombaška prijetnja Aluminiju iz Mostara koji je u najmu izraelske kompanije

Ubrzo nakon dojave obavljen je protueksplozijski pregled broda i druge potrebne mjere i radnje. Prilikom postupanja policije nije pronađena sumnjiva naprava te je putnički brod isplovio oko 18 sati.

Policija je potom brzo pronašla 35-godišnjaka i utvrdila da je lagao, a uz to je bio i pijan, bio je pri utjecaju alkohola od 1,59 g/kg.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene