Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NISU DOKAZANE PRIJETNJE

Tužila ga za ljubomorne ispade: Na zagrebačkom sudu priča dobila neočekivani kraj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetogodišnjaka iz Zagreba optužnica je teretila zbog ljubomornih prijetnji supruzinu ljubavniku, no prijetnje na sudu nisu dokazane, pa su optužbe odbačene. U međuvremenu - par se razveo, a gospođa je našla sreću s novim partnerom.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu proveden je postupak protiv 50-godišnjeg muškarca, optuženog zbog ljubomornih prijetnji koje je upućivao ljubavniku svoje supruge. 

Prijetnje na sudu nisu dokazane, a čitava priča dobila je zadovoljavajući kraj: muškarac je oslobođen optužbi, par se u međuvremenu rastao, a fatalna gospođa pronašla je sreću u novoj vezi.

Prema navodima optužnice, muškarac je u lipnju 2018. u Zagrebu, nakon što je doznao da je njegova supruga u ljubavnoj vezi s kolegom s posla, “motiviran ljubomorom zastrašivao i uhodio istoga tako da je više puta dolazio ispred stana gdje isti prebiva u Zagrebu”, navodi portal Danica.

Došao je zatim na njegovo radno mjesto, kako bi porazgovarali o bračnom trokutu. Na kućnoj adresi ostavio je poruku iz koje proizlazi da se isti treba maknuti od njegove supruge i obitelji jer zna gdje je on.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sama se razotkrila Izmislila mafijašku likvidaciju kod Novog Sada: Supruga dilera otvorila vrata ljubavniku da joj ubije muža

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP) Otkriveni detalji Obrat u slučaju policajca koji je zatekao ženu s ljubavnikom pa ga je njih dvoje pretuklo. Sad je supruga prijavila – njega

Također, u četiri navrata je njegovom poslodavcu, trgovačkom društvu iz Zagreba, uputio lažne predstavke iz kojih proizlazi kako zaposlenik zlostavlja radnice i radnike različitim načinima neprihvatljivog ponašanja”, stoji u optužnici Državnog odvjetništva.

Potom je na Facebooku pronašao i gospođu koja ima isto prezime kao ljubavnik njegove supruge, ali i isto ime i prezime muža, te joj je uputio pismo i slao poruke na Messenger, a sve kako bi je upoznao s ponašanjem muža i otkrio da je on vara. Na njegovu sramotu, ispostavilo se kako je riječ o krivim osobama koje nemaju veze s njegovom ‘metom’.

Grafološkim vještačenjem pak utvrđeno je da na optužujućim pismima nije rukopis optuženoga muškarca, pa je oslobođen.

Fatalni ljubavnik i žena, koji rade u jednoj prehrambenoj kompaniji u Zagrebu, danas žive zajedno.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene