Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Pedesetogodišnjaka iz Zagreba optužnica je teretila zbog ljubomornih prijetnji supruzinu ljubavniku, no prijetnje na sudu nisu dokazane, pa su optužbe odbačene. U međuvremenu - par se razveo, a gospođa je našla sreću s novim partnerom.


Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu proveden je postupak protiv 50-godišnjeg muškarca, optuženog zbog ljubomornih prijetnji koje je upućivao ljubavniku svoje supruge. 

Prijetnje na sudu nisu dokazane, a čitava priča dobila je zadovoljavajući kraj: muškarac je oslobođen optužbi, par se u međuvremenu rastao, a fatalna gospođa pronašla je sreću u novoj vezi.

Prema navodima optužnice, muškarac je u lipnju 2018. u Zagrebu, nakon što je doznao da je njegova supruga u ljubavnoj vezi s kolegom s posla, “motiviran ljubomorom zastrašivao i uhodio istoga tako da je više puta dolazio ispred stana gdje isti prebiva u Zagrebu”, navodi portal Danica.

Došao je zatim na njegovo radno mjesto, kako bi porazgovarali o bračnom trokutu. Na kućnoj adresi ostavio je poruku iz koje proizlazi da se isti treba maknuti od njegove supruge i obitelji jer zna gdje je on.

Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Pixsell,Davor Javorović) Izmislila mafijašku likvidaciju kod Novog Sada: Supruga dilera otvorila vrata ljubavniku da joj ubije muža

Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP) Obrat u slučaju policajca koji je zatekao ženu s ljubavnikom pa ga je njih dvoje pretuklo. Sad je supruga prijavila – njega

Također, u četiri navrata je njegovom poslodavcu, trgovačkom društvu iz Zagreba, uputio lažne predstavke iz kojih proizlazi kako zaposlenik zlostavlja radnice i radnike različitim načinima neprihvatljivog ponašanja”, stoji u optužnici Državnog odvjetništva.

Potom je na Facebooku pronašao i gospođu koja ima isto prezime kao ljubavnik njegove supruge, ali i isto ime i prezime muža, te joj je uputio pismo i slao poruke na Messenger, a sve kako bi je upoznao s ponašanjem muža i otkrio da je on vara. Na njegovu sramotu, ispostavilo se kako je riječ o krivim osobama koje nemaju veze s njegovom ‘metom’.

Grafološkim vještačenjem pak utvrđeno je da na optužujućim pismima nije rukopis optuženoga muškarca, pa je oslobođen.

Fatalni ljubavnik i žena, koji rade u jednoj prehrambenoj kompaniji u Zagrebu, danas žive zajedno.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju