Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni detalji

Obrat u slučaju policajca koji je zatekao ženu s ljubavnikom pa ga je njih dvoje pretuklo. Sad je supruga prijavila – njega

Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP)
Policija u Srbiji, arhiva (Foto: AFP) Foto: Afp
Supruga policajca i njezin ljubavnik dobili su nakon napada prijavu za remećenje javnog reda i mira te napad na službenu osobu.

Supruga beogradskog policajca koji je zadobio teške tjelesne ozljede nakon što je zatekao nju i njezina ljubavnika kako razmjenjuju nježnosti u žbunju pa ga je njih dvoje pretuklo, prijavila je muža zbog – zloporabe službenog položaja.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

Kako piše Blic, njezino obrazloženje za prijavu bilo je što je u trenutku kada ju je zatekao s drugim muškarcem bio šef smjene i nije smio biti na terenu. Nesretni policajac primljen je u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama – prijelomima rebara i prstiju na rukama.

Supruga policajca i njezin ljubavnik dobili su prijavu za remećenje javnog reda i mira te napad na službenu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene