Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama se razotkrila

Izmislila mafijašku likvidaciju kod Novog Sada: Supruga dilera otvorila vrata ljubavniku da joj ubije muža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski mediji posljednjih dana javljaju o ubojstvu koje se u četvrtak dogodilo kod Novog Sada. Iako se prvo mislilo da je riječ o mafijaškom obračunu, policija je istragom došla do drugačijeg zaključka.

37-godišnjeg Nemanju Grčića u stomak je upucao ljubavnik njegove supruge 43-godišnje Danijele Đilasović. Ona je policiju pokušala uvjeriti da je njezin suprug bio žrtva mafijaške likvidacije, no nije uspjela.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

Ubojstvo se dogodilo u četvrtak, u iznajmljenoj brvnari u naselju Vrdnik kod Novog Sada. Grčiću je u stomak pucao 52-godišnji Zoran Dimić iz Subotice, piše Blic.

Đilasović je uhićena zbog sumnje da je u ubojstvu bila suučesnik. Otkriveno je da je duže vrijeme bila u vezi s Dimićem, a postoje i indicije da su zločin počinili zajedno.

U četvrtak je Đilasović prijavila policiji da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njezinog muža nakon što je nju odgurnuo i oborio na pod. Policija je prvo sumnjala da se radi o mafijaškom obračunu, s obzirom na to da je Grčić član najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini, Alena Kurine.

Policija je već u petak otkrila da se radi o ljubavnom trokutu. "Osumnjičena supruga ubijenog na saslušanju nije mogla precizno opisati napadača. Rekla je da je imao šiltericu na glavi i nije bio maskiran.

Policajci posumnjali u njezinu priču

Međutim, njezina priča je bila sumnjiva. Na policajce nije uspjela ostaviti utisak ožalošćene supruge kojoj su pred očima ubili muža. Istraga se odmah okrenula na nju", kazao je za Kurir izvor iz istrage.

Policija sumnja da je motiv zločina Dimićeva ljubomora, zbog čega je i upucao Danijelinog muža. "Danijela je navodno duže vrijeme obećavala ljubavniku da će se razvesti od muža. To se, međutim, nije dogodilo, uprkos tome što ju je ljubavnik svakodnevno pritiskao. kad je izgubio strpljenje, odlučio je stvar uzeti u svoje ruke i riješiti se suparnika. Sumnja se da su zločin zajedno isplanirali, ali će uloga svakog ponaosob biti utvrđena u daljem tijeku istrage", dodaje neimenovani izvor.

Navodi da je osumnjičeni ubojica od ranije poznat policiji i da trenutno izdržava zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi. "S druge strane, ubijeni Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom droge. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Zbog šverca droge već je odležao u zatvoru tri i pol godine", dodaje izvor.

Na Danijelinom Facebooku piše da je ona vlasnik jednog dječjeg vrtića u Novom Beogradu i salona za ljepotu. Pojavljivala se prije nekoliko godina na televiziji gdje je reklamirala svoj salon.

Aktualno Završio sastanak s Kinezima, ne otkrivaju hoće li investirati u Uljanik +0 Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Završio sastanak s Kinezima, ne otkrivaju hoće li investirati u Uljanik 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene