Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Detalji jurnjave u suprotnom smjeru po Ipsilonu: Njemica se zabila u policiju pa zaključala, izvukli je kroz razbijeno staklo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu ispitana je 62-godišnja Njemica koja je u rujnu vozila u suprotnom smjeru po Istarskom ipsilonu, zabila se u policiju, pokušala pregaziti policajca, a na kraju je završila na psihijatriji. Određen joj je istražni zatvor.

62-godišnja Njemica 29. rujna ove godine od 22:11 sati do 23:30 sati vozila se na Istarskom ipsilonu. Od ulaza u mjestu Kanfanar do naplatne postaje Umag vozila u suprotnom smjeru.

Kod naplatne postaje u Umagu udarila u vozilo ispred sebe. Policajac joj je naredio da izađe iz automobila, na što se ona oglušila i stražnjim dijelom svojeg vozila udarila u prednji dio službenog policijskog vozila te ga odgurala nekoliko metara.

Potom je dodala gas i naglo krenula prema policajcu zbog čega je on ispalio tri hica iz pištolja u smjeru prednjih guma na njezinu automobilu te skočio u stranu radi izbjegavanja naleta njezina vozila.

Ušla ponovno u suprotnom smjeru

62-godišnjakinja se ponovo uključila na Istarski Ipsilon, ali u suprotni smjer prema Puli vozeći velikom brzinom. U više navrata je skoro udarila u vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera.

Policajci su je pratili u vozilima pod rotirkama i u više navrata pokušavali preteći, no bez uspjeha jer je vozilom skretala iz trake u traku. Kad su je uspjeli preteći i napraviti blokadu na cesti, ona se prednjim dijelom vozila zaletjela u policijsko vozilo i pokušala ga izgurati s kolnika.

Kada više nije mogla pobjeći automobilom, zaključala se u vozilu i odbijala izaći sve dok policajci nisu razbili staklo na vozilu te je izvukli van. Tada je upaljačem i upaljenom cigaretom pokušavala opeći policajca nakon čega su je savladali uporabom sredstava prisile.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštetio i okolne kuće Otvorio ventile na dvije plinske boce u apartmanu u Rovinju pa izazvao više eksplozija i ogroman požar

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na Istarskom ipsilonu Pucao joj u gume: Njemica vozila u suprotnom smjeru, oštetila aute, pokušala pregaziti policajca pa završila na psihijatriji

Županijski sud u Puli odredio joj je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene