Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji put zbogom

"Oprosti što te nisam poljubila posljednji put": Na društvenim mrežama osvanula oproštajna poruka Mateju

Matej Periš
Matej Periš Foto: DNEVNIK.hr
Po tragičnom završetku potrage za nestalim Matejem Perišem, pažnju je u subotu privukla nepoznata djevojka koja mu je ostavila poruku u grupi na Facebooku.

Prošli je tjedan tragično završena potraga za nestalim Matejem Perišem, čije je tijelo pronađeno u Dunavu u Beogradu nakon što je nestao prije više od pet mjeseci. 

Pročitajte i ovo Matej Periš NA SPLITSKOJ RIVI Ipak se sprema veliki oproštaj od Mateja: "Nitko od nas neće ga zaboraviti..."

I dok se još uvijek nagađa o mnogo detalja vezanih za Matejev nestanak, pažnju je privukla nepoznata djevojka koja mu je, nakon što je njegovo tijelo pronađeno, ostavila tužnu poruku na Facebooku, kako prenosi Kurir

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOBNI DUNAV Ukleta Ada Huja: Mjesto na kojem je pronađeno tijelo Mateja Periša poznato je po brojnim tragedijama

"Oprosti molim te što te nisam zagrlila, poljubila posljednji put, što nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim... oprosti, srest ćemo se na ljepšem mjestu, znam to", napisala je u poruci.

Djevojka je upoznala Mateja na moru dok je radio kao skiper, kako doznaju srpski mediji. "On je bio osoba koja je mogla voljeti svakoga, doslovno svakoga", ispričala je za Kurir.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene