Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOBNI DUNAV

Ukleta Ada Huja: Mjesto na kojem je pronađeno tijelo Mateja Periša poznato je po brojnim tragedijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjesto na kojem je pronađeno tijelo Mateja Periša, već duže vrijeme slovi za ukleto. Baš na Adi Huji dogodilo se nekoliko ubojstava i teških nesreća.

Na Adi Huji, mjestu na kojem je pronađeno tijelo Splićanina Mateja Periša, proteklih godina dogodile su se brojne tragedije.

Baš na tom mjestu na Dunavu 1. siječnja 2019. godine, rano ujutro na parkingu ispred restorana ubijen je 27-godišnji mladić. Ubojica je osuđen na osam godina i deset mjeseci zatvora. Godinu dana ranije 50-godišnji muškarac i djevojka sletjeli su u Dunav. Preživjeli su zahvaljujući brzoj reakciji čovjeka s obližnjeg broda koji ih je izvukao na obalu, navodi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Potraga za Matejem Perišem - 3 Kobna noć u Beogradu Misterij nestanka Mateja Periša: Pitanja na koja vjerojatno nikad nećemo doznati odgovor

Krajem 2016. godine u jednom restoranu na Adi Huji hicima iz pištolja ubijen je muškarac. Beograđani pamte i tragediju iz 2014. godine kada je vozilo s troje mladih sletjelo u Dunav. Svi su poginuli. Također, 2012. na tom je mjestu do smrti pretučen mladić. U kolovozu 2017. u tvornici kartona na Adi Huji izbio je stravičan požar. Godinu dana ranije, dok je gasio vatru u istoj tvornici, poginuo je vatrogasac. 

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila - 1 ZA DNEVNIK NOVE TV Kriminalist o pronalasku tijela za koje se vjeruje da je Matej Periš: "Obdukcija će utvrditi postoje li eventualno nekakvi tragovi nasilja"

Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. prosinca 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a u srijedu ujutro njegovo je tijelo nađeno i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje. Potraga je trajala nekoliko mjeseci. 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene