Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drsko ponašanje

Napadač koji je pretukao djevojku u Viškovu dobio 15 dana zatvora, žalit će se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šime L. (26), osumnjičen da je u petak ujutro verbalno i fizički napao djevojku pred noćnim klubom u Viškovu, osuđen je nepravomoćno na 15 dana zatvora. Ostaje i dalje u pritvoru, a njegov odvjetnik najavljuje žalbu.

Nasilnik koji je napao djevojku u Viškovu dobio je 15 dana zatvora, potvrdio je za DNEVNIK.hr njegov odvjetnik Anton Denona i najavio žalbu. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputili važan apel Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Prekršajni sud u Rijeci odredio je kaznu nakon što je na današnjem ročištu ispitano pet svjedoka. Među njima je i okrivljenikov prijatelj koji tvrdi da su neutemeljene tvrdnje da je djevojčinom glavom udarao o asfalt.

Na jučerašnjem ročištu iskaz je dala napadnuta djevojka, ali i napadač.

Kako se neslužbeno doznaje, okrivljeni Šime L. izjavio je da je istina da je bilo svađe i da je možda izrekao koju riječ previše. Priznao je da je ošamario djevojku, ali je odbacio tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo. Sucu je objasnio da je u slučaju bio značajan utjecaj alkohola, piše Novi list.

U medijima su se pojavile informacije da je 26-godišnjak udarao glavom djevojke o asfalt, pa se prozivala policija zašto napadača ne progoni kazneno, već samo prekršajno. No Šime L. okrivljen je da je ošamario djevojku.

Šimu L. formalno se tereti za naročito drsko ponašanje - prema članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira predviđena je novčana kazna, od 50 do 350 njemačkih maraka u protuvrijednosti u kunama, a može se izreći i kazna do 30 dana zatvora.

Aktualno Hoće li to svima biti dovoljno za normalan život? Doznajte koliko će u 2019. godini realno porasti plaće, mirovine i minimalac Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rast primanja u 2019. godini (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Hoće li to svima biti dovoljno za normalan život? Doznajte koliko će u 2019. godini realno porasti plaće, mirovine i minimalac 1/4 >>

Aktualno Ona nema konkurenciju: Dama iz Zagreba koja voli torbu "pobjednicu" Dama iz Zagreba u zimskoj street style kombinaciji Dama iz Zagreba u zimskoj street style kombinaciji Foto: Slaven Janđel Baš kao i većina žena, Valentina u svom ormaru ima nepobjedivu crnu torbu Baš kao i većina žena, Valentina u svom ormaru ima nepobjedivu crnu torbu Foto: Slaven Janđel Crna torba pravi je klasik Crna torba pravi je klasik Foto: Slaven Janđel Pull & Bear, 99 kuna Pull & Bear, 99 kuna Foto: Pull & Bear Zara, 129 kuna Zara, 129 kuna Foto: Zara +2 Mango, 129 kuna Moda & ljepota Ona nema konkurenciju: Dama iz Zagreba koja voli torbu "pobjednicu" 1/8 >>

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene