Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nedjelju saslušavanje svjedoka

Nasilnika koji je divljački pretukao djevojku u Viškovu policija dovela na Prekršajni sud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je u alkoholiziranom stanju stvarao nered u noćnom klubu u Viškovu. Napadno se nabacivao skupini djevojaka, a nakon što je izbačen van, jednu od njih je pretukao ispred kluba.

26-godišnjak osumnjičen da je prije dva dana napao djevojku ispred noćnog kluba u Viškovu, u nedjelju je, nešto prije 10 sati, drugi put priveden na riječki Prekršajni sud.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Nastavak je to postupka koji se protiv njega formalno vodi zbog naročito drskog ponašanja, piše Novi list. U nedjelju bi trebalo biti saslušano još nekoliko svjedoka prije negoli sudac donese konačnu odluku.

26-godišnjak je u alkoholiziranom stanju stvarao nered u noćnom klubu "Life", gdje se napadno nabacivao skupini djevojaka. Nakon što je izbačen van, jednu od njih je pretukao ispred kluba.

Naime, tijekom policijske istrage je utvrđeno da je jednu od četiri djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje, naguravao i tjelesno ozljedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja. Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede, javila je policija.

Jedan od očevidaca tog događaja kazao je: "Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta", dodajući kako se sve dogodilo oko 3:30 sati.

"Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena. Jedna djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija", ispričao je očevidac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene