Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

VIDEO Masovna tučnjava u Kninu: Sukob započeo u kafiću, a onda se nastavio i na ulici

U večernjim satima u Kninu je u subotu došlo do masovne tučnjave. Jedna osoba je noć provela u policijskoj postaji, a ima i ozlijeđenih. Utvrđuju se okolnosti.

Kako doznajemo, vjerojatno je došlo do naguravanja u kafiću, nakon čega su sukobljene strane pozvale prijatelje. Jedna osoba je prespavala u policijskoj postaji.

''Kriminalističko istraživanje je još u tijeku, kao i otkrivanje uzroka tučnjave. Sudjelovalo je 20-ak osoba i to nije bilo samo na jednom mjestu, već su se raštrkali po ulicama. To su prve informacije kojima zasad raspolažemo'', kazao je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

Iz kninske bolnice su za Dnevnik Nove TV potvrdili da su prihvatili troje pacijenata. ''Kod nas je troje sudionika obrađeno. Dvoje je pušteno, a jedan je opserviran i u stabilnom stanju poslan radi daljnje obrade na ORL Šibenik. Sve što uključuje lom kostiju spada po zakonskoj odredbi u tešku ozljedu - od loma prsta to loma obje noge'', pojasnila je ravnateljica kninske bolnice Tatijana Šipalo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teško ozlijeđena Pokušaj ubojstva: Razbio staklo na vratima, otključao ih i oštrim predmetom krenuo na ženu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema veće štete Prosvjednici u Ljubljani pokušali upasti u medijsku kuću, razbili staklo na vratima. Napadnut je i snimatelj

Kninski policajci rade na slučaju, a više detalja bit će poznato u ponedjeljak.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene