Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđena

Pokušaj ubojstva: Razbio staklo na vratima, otključao ih i oštrim predmetom krenuo na ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom zbog sumnje da je u subotu na području Ivanić-Grada, nakon što je nasilno ušao u kuću, pokušao ubiti 62-godišnjakinju, izvijestila je u nedjelju zagrebačka Policijska uprava.

Naime, osumnjičeni 68-godišnjak je u subotu oko 7:15 na području Ivanić-Grada je, nakon što je nasilno ušao u kuću razbivši staklo na ulaznim vratima, a zatim ih otključao, fizički napao te zasad neutvrđenim oštrim predmetom ozlijedio 62-godišnjakinju.

Liječnička pomoć joj je pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Provala (Foto: Getty Images) Pokrao gotovo 150.000 kuna Svestrani serijski provalnik uhvaćen nakon 57 akcija: Vozio ukraden auto, živio ilegalno u stanu, provaljivao u ribarnice...

Pročitajte i ovo Provalnik, ilustracija (Foto Getty) ZATEČEN U KRAĐI Noćna drama u Puli: Provalnik uhvaćen na djelu, policiji ga predao ukućanin

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene