Luka Ivezić (Foto: Facebook)
Luka Ivezić (Foto: Facebook)

Po društvenim mrežama širi se poziv za pomoć u potrazi za Lukom Ivezićem koji je posljednji put višen u središtu Dublina u Irskoj.


Luka Ivezić, mladić iz Zagreba ili okolice, posljednji je put viđen u noći s 29. na 30. listopada u središtu Dublina, nakon čega mu se gubi svaki trag, tvrde njegovi prijatelji koji su svoju potragu proširili i na društvenim mrežama. 

"Pozivam sve ljude koji bi mogli imati ikakvu informaciju da mi se jave, privatno ili u komentar, čim prije", napisao je jedan od njegovih prijatelja, koji kaže da svaki trag Luki gube tijekom popodnevnih sati 29. listopada. 

"Kontaktirana je garda koja je provjerila garda postaje te bolnice, no oni nemaju nikakvu evidenciju da je priveden ili hospitaliziran te također nije prešao granicu. Zadnje poznato kretanje je bio Blanchardstown/Co. Dublin gdje je išao na razgovor u neki hotel ili kasino", kaže se u objavi njegova prijatelja Davora Dundovića na Facebooku. Luka je na sebi imao sivu dugu majicu i kratke hlače. 

Na društvenim mrežama navodi se i da je Luka zadnji put viđen u jednom pubu u Dublinu, da je visok između 198 i 210 centimetara te da je iz Zagreba ili okolice.