Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokosio ih na pješačkom prijelazu

Liječnici se još bore za život jednog od dvojice dječaka na koje je u Španskom naletio pijani vozač

Nesreća u Zagrebu
Nesreća u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr
U Zagrebu je u subotu navečer pijani vozač na pješačkom prijelazu naletio na dvojicu dječaka, a jedan od njih i dalje je životno ugrožen.

"Jedan pacijent stradao u prometnoj nezgodi zbrinut je u jedinici intenzivnog liječenja (JIL), intubiran i na mehaničkoj ventilaciji, stabilan ali i nadalje vitalno ugrožen, provode se mjere intenzivnog liječenja i dijagnostike uz monitoring vitalnih funkcija; drugi pacijent je nakon dodatne dijagnostičke obrade tijekom jučerašnjeg dana premješten iz jedinice intenzivnog liječenja na redoviti odjel, nije vitalno ugrožen", odgovorili su na upit DNEVNIK.hr-a iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se u subotu oko 18:45 kada je na 11-godišnje dječake na pješačkom prijelazu naletio automobil.

Kako je ranije za DNEVNIK.hr potvrdila zagrebačka policija, vozač Škode Octavie zagrebačkih registarskih oznaka u trenutku nesreće bio je pijan. Vozač je isprva pobjegao i nije pružio pomoć dječacima, ali se kasnije vratio. Kada se vratio na mjesto nesreće uhićen je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene