Nesreća u Zagrebu
Nesreća u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr

U Zagrebu je u subotu navečer pijani vozač na pješačkom prijelazu naletio na dvojicu dječaka, a jedan od njih i dalje je životno ugrožen.


"Jedan pacijent stradao u prometnoj nezgodi zbrinut je u jedinici intenzivnog liječenja (JIL), intubiran i na mehaničkoj ventilaciji, stabilan ali i nadalje vitalno ugrožen, provode se mjere intenzivnog liječenja i dijagnostike uz monitoring vitalnih funkcija; drugi pacijent je nakon dodatne dijagnostičke obrade tijekom jučerašnjeg dana premješten iz jedinice intenzivnog liječenja na redoviti odjel, nije vitalno ugrožen", odgovorili su na upit DNEVNIK.hr-a iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.

Vezani članci Prometna nesreća u Dubravi Nakon bizarne nesreće u Dubravi kaznu će dobiti i vlasnici nepropisno parkiranih auta, a mogli bi imati i dodatni problem Vozač se automobilom zabio u parkirana vozila u Dubravi Policija objavila detalje jučerašnje nesreće u Dubravi: Vozač bježao s mjesta druge nesreće, Audi mu je privremeno oduzet

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se u subotu oko 18:45 kada je na 11-godišnje dječake na pješačkom prijelazu naletio automobil.

Kako je ranije za DNEVNIK.hr potvrdila zagrebačka policija, vozač Škode Octavie zagrebačkih registarskih oznaka u trenutku nesreće bio je pijan. Vozač je isprva pobjegao i nije pružio pomoć dječacima, ali se kasnije vratio. Kada se vratio na mjesto nesreće uhićen je.