Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaštel Lukšić: Izgorio mercedes kojim se služi Željko Strize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mercedes 320' kojim se koristi bivši predsjednik kaštelanske HVIDRA-e, 37-godišnji Željko Strize, izgorio je noćas oko tri sata u Kaštel Lukšiću.

Policija je potvrdila da je automobil bio propisno parkiran ispred višekatnice u Kaštel Lukšiću, u kojoj Strize stanuje.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Bivši predsjednik HVIDRA-e nije vlasnik toga, pet godina starog, 'mercedesa', nego 43-godišnjak iz Kaštela koji ga je Strizi dao na korištenje.

Željko Strize smijenjen je u travnju ove godine s mjesta predsjednika kaštelanske HVIDR-e, a na njegovo mjesto postavljen je Jozo Certa, koji je nedavno pritvoren zbog sumnje da je bio jedan od pomagača u pljački 15 milijuna kuna iz Centra splitskih pošta.

Policija još utvrđuje uzrok požara, pa će tek nakon istrage biti poznato je li vatra izbila zbog kvara na automobilu ili se radi o podmetanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene