Obavijesti Video Pretražite Navigacija
desetak napadača

Huligani napali njemačke turiste u Splitu samo zato što su navodno homoseksualci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija izvijestila je o napadu na dvojicu njemačkih turista koji se dogodio u utorak oko 18 i 30 u Tolstojevoj ulici u Splitu. Muškarci su navodno napadnuti samo zato što su homoseksualci.

Svjedoci napada pozvali su policiju koja je utvrdila kako je dvojicu njemačkih državljana od 27 i 40 godina napala skupina nepoznatih muškaraca.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Iz splitske policije potvrdili su nam kako utvrđuju identitet napadača i da još nitko nije priveden. Njemački turisti odbili su liječničku pomoć, a nisu je, prema saznanjima, tražili niti poslije.

Policiji su rekli kako skupina napadača nije imala apsolutno nikakav povod za napad, da im se ni na koji način nisu obratili, da nije bilo međusobne komunikacije, te kako nemaju nikakvu sumnju zašto se napad dogodio.

Očevidac je za Dalmacijadanas rekao kako se radilo o grupi od 10 do čak 15 napadača, uglavnom mlađih muškaraca, odjevenih u crne trenirke.

Nekoliko stanovnika ulice u kojoj se dogodio napad tvrdi da su huligani za vrijeme napada na Nijemce vikali pogrdne uzvike vezane uz navodnu seksualnu orijentaciju njemačkih gostiju, odnosno da su njemački turisti napadnuti samo zato što su gay.

Policijsko postupanje je u tijeku.

 

Aktualno Bleiburški vod pozvao Predsjednicu na komemoraciju +0 Bleiburški vod bio je na sastanku kod Predsjednice (Foto: Ured Predsjednice) Hrvatska Bleiburški vod pozvao Predsjednicu na komemoraciju 1/1 >>


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene