Obavijesti Video Pretražite Navigacija
četiri žene

Rekle su mu da su medicinske sestre i da će ga pregledati, a onda su ušle u spavaću sobu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tri hrvatske državljanke, u dobi od 54, 39 i 47 godina, uhićene su u Zagrebu nakon što je dubrovačka policija za njima raspisala potragu zbog sumnje da su počinile tešku krađu. Četvrtu ženu i dalje traže.

Sve je počelo krajem ožujka, kad je 91-godišnjak dubrovačkoj policiji prijavio da su mu dvije žene pokucale na vrata i predstavile se kao medicinske sestre koje su ga došle pregledati. Iskoristile su njegovu nepažnju i iz spavaće sobe otuđile 5000 eura.

Policija je utvrdila da su u krađu zapravo uključene četiri žene, od kojih su tri završile iza rešetaka, a četvrtoj policija zna identitet te je još traži.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH O šefu VSOA-e Milanović pozvao Plenkovića na hitni sastanak: "Možemo već danas!"

Žene su radile u paru tako da su dvije pokucale na vrata i predstavile se kao medicinske sestre, dok preostale dvije 91-godišnjak nije ni vidio.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin nakon racije Društvene mreže sprdaju se s Prigožinovim fotografijama: "Ovo je nešto najsmješnije što sam ikad vidio"

Kako osumnjičene nemaju prebivalište na području Dubrovnika, za njima je raspisana potraga i one su uhićene na području Zagreba, nakon čega su dovedene u Policijsku postaju Dubrovnik na kriminalističko istraživanje. Uz kaznene prijave dovedene su pritvorskom nadzorniku te policijske uprave, a potom i sucu istrage, koji im je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene