Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon racije

Društvene mreže sprdaju se s Prigožinovim fotografijama: "Ovo je nešto najsmješnije što sam ikad vidio"

Jevgenij Prigožin
Jevgenij Prigožin Jevgenij Prigožin/Screenshot/Twitter
Aktualno Galerija Jevgenij Prigožin Jevgenij Prigožin Foto: Jevgenij Prigožin/Screenshot/Twitter Putin i Prigožin Putin i Prigožin Foto: Afp Jevgenij Prigožin - 1 Jevgenij Prigožin - 1 Foto: AFP Jevgenij Prigožin Jevgenij Prigožin Foto: Screenshot +0 Jevgenij Prigožin Galerija 1/5 >>
Društvene mreže bruje o perikama Wagnerova šefa. Uspoređuju ga s Eltonom Johnom i generalom Aladeenom, likom iz Diktatora kojeg glumi Sasha Baron Cohen.

Društvene mreže bruje o fotografijama Jevgenija Prigožina s perikama. "Prigožinove fotografije nešto su najsmješnije što sam ikada vidio. 2023. postaje sve divljija i divljija", jedan je od komentara.

Prigožin je prošli tjedan šokirao svijet pokrenuvši oružanu pobunu, koju je iznenada prekinuo kada su se njegovi borci približili Moskvi. Zauzvrat mu je omogućen egzil u Bjelorusiji, a ruske vlasti odustale su od kaznenog progona.

Ruska televizija prikazala je ekskluzivnu snimku tijekom racije policijskih snaga u Prigožinovu uredu u Sankt-Peterburgu i jednom od njegovih posjeda u tom gradu. Snimka prikazuje kutije pune novca u njegovu uredu i svežnjeve dolara u njegovoj luksuznoj rezidenciji, zajedno s onim što je nazvano njegovim osobnim helikopterom, skladištem oružja, zbirkom perika, potpuno opremljenom sobom za medicinske tretmane. Prikazane su slike naoružanih ruskih agenata za provođenje zakona kako ulaze u Prigožinov ured.

Pročitajte i ovo Aleksandar Lukašenko i Jevgenij Prigožin Otišao iz države Što će sad Putin? Lukašenko otkrio gdje se nalazi šef Wagnera: "Prigožin više nije u Bjelorusiji"

U Prigožinovim stanovima i uredima pronađena je gotovina u vrijednosti od 600 milijuna rubalja (6,58 milijuna dolara). U emisiji su pokazane višestruke putovnice koje je koristio Prigožin i koje nose različita imena.

Društvene mreže ismijavaju se s Prigožinovim fotografijama, uspoređuju ga s Eltonom Johnom i generalom Aladeenom, likom iz Diktatora kojeg glumi Sasha Baron Cohen. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene