Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pobjegao s mjesta događaja

Filmski scenarij: Osumnjičen za krijumčarenje migranata pokušao pregaziti policajce, zaradio kaznenu prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Srbije, ranije osumnjičen za krijumčarenje ilegalnih migranata, zaradio je kaznenu prijavu nakon što je policajce pokušao pregaziti automobilom.

Nakon što je protiv trojice državljana Srbije pokrenuta istraga zbog sumnje da su krijumčarili migrante na hrvatsko-slovenskoj granici, jedan od njih zaradio je i kaznenu prijavu za prisilu prema službenoj osobi.

Kako je izvijestila Policijska uprava istarska, 53-godišnjak je naglim kretanjem unaprijed krenuo na policijske službenike kako bi ih spriječio u obavljanju službene radnje, zbog čega su se oni morali baciti u stranu. Naime, nakon što su mu se predstavili kao policajci te mu naredili da izađe iz vozila, on se oglušio na te naredbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prevezli najmanje 40 ljudi Razbijeno zločinačko udruženje: Trojica uhićena u Istri zbog krijumčarenja migranata

Pročitajte i ovo automobil dijete preuzeo centar Užas u Istri! Nijemac usred noći ostavio djevojčicu u automobilu, policija kod njega pronašla i više vrsta droge

"Osumnjičeni je nastavio vožnju te je automobilom udario u Škodu, sisačkih registracijskih oznaka, kojom je upravljao 48-godišnji državljanin Srbije, a koja je bila zaustavljena i u kojoj se također nalazilo šest nezakonitih migranata", priopćila je istarska policija.

Počinitelj je nakon sudara pobjegao s mjesta događaja, a policijski službenici pronašli su ga 25. srpnja u poslijepodnevnim satima na području Oprtlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene