Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dijete preuzeo centar

Užas u Istri! Nijemac usred noći ostavio djevojčicu u automobilu, policija kod njega pronašla i više vrsta droge

automobil
automobil Foto: Getty Images
Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i potvrdila sumnju da je 33-godišnji Nijemac počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava.

Policija je 26. srpnja oko 1:50 zaprimila dojavu Austrijanke koja je u Banjolama pronašla dijete samo u BMW-u njemačkih registracijskih oznaka. Brigu o djetetu preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb.

Pročitajte i ovo Ilustracija računalna prijevara Kako je dvojac reprogramirao aparate za igre na sreću te se domogao 44.000 eura Policijski auto u drugoj županiji Pronađena mlada djevojka koju je tražila policija

U prostorije policijske postaje naknadno je pristigao 33-godišnji njemački državljanin, nad kojim je policija provela kriminalističko istraživanje, priopćila je Policijska uprava istarska.

Osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava ostavivši dijete samo u vozilu, utvrđeno je i kako je imao u posjedu nekoliko vrsta droge. Policiji je predao 11 grama amfetamina, četiri tablete MDMA-ja i 13,5 grama marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o djevojčici koja još uvijek nije napunila ni tri godine.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene