Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila detalje

Filmska jurnjava kod Zagreba: Divljao autom za ženom i njezinim putnikom, stjerao ih s ceste pa pobjegao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Zagrebački policajci dovršili su krim istragu nad 65-godišnjakom osumnjičenim da je svojom vožnjom doveo u opasnost dvije osobe u dobi od 36 i 52 godine.

65-godišnjak u srijedu oko 15:20 sati na državnoj cesti D-30 između Domovinskog Mosta i mjesta Selnica Šćitarjevska i Kobilić vozio automobil Mitsubishi zagrebačkih registarskih oznaka.

Velikom brzinom prišao je stražnjem dijelu automobila Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka koji je vozila 36-godišnjakinja. S njom je u autu bio 52-godišnjak.

Njih dvoje su se kretali u istom smjeru lijevom prometnim trakom. 65-godišnjak je obišao Škodu i kraće vrijeme se vozio paralelno s njima gestama pokazujući da je uzrujan.

Pročitajte i ovo Vjeko Luetić, doktor korupcije - 2 on poriče djelo Objavljeni detalji o uhićenju "doktora za mito i korupciju": Tražio je da mu plate ručak 1800 eura, poklone kamene ploče...

U jednom trenutku, 65-godišnjak se autom pokušao vratiti u lijevu prometnu traku ispred Škode, ali u tome nije uspio zbog nedovoljnog razmaka između vozila kojim je upravljala 36-godišnjakinja i vozila koje se nalazilo ispred nje.

Potom je na dionici ceste između Kobilića i Rakarja, naglo skrenuo u lijevu traku i vozilom udario u Škodu. 36-godišnjakinja je naglim skretanjem ulijevo udarila u rubni kamen ceste, ispravila auto i zaustavila se.

Pročitajte i ovo Ilustracija UPUTE KUPAČIMA Nakon tragičnog događaja policija dala preporuke za sigurno kupanje

65-godišnjak je pobjegao s mjesta događaja. Nedugo nakon toga, policajci su ga priveli na krim istraživanje. Pritvoren je uz posebno izvješće podnijeto Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene