Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Auto se rotirao po cesti

Detalji nesreće kod Gračaca u kojoj je poginuo vozač: Auto mu se prevrnuo u zraku i sletio na drugo vozilo u kojem su ozlijeđeni žena i dijete

Policija - Ilustracija - 2
Policija - Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U teškoj prometnoj nesreći jučer kod Gračaca poginula je jedna osoba. Policija je objavila kako je do nje došlo.

Muškarac (57) vozio je Audi zagrebačkih registarskih oznaka iz Udbine prema Gračacu. U policiju sumnaju kako je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko suprotnog kolničkog traka te prednjim dijelom vozila udario u kameni usjek.

Pročitajte i ovo Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja

"Tom prilikom dolazi do rotiranja vozila i udara zadnjeg dijela vozila u kamenu usjek, a potom i do prevrtanja vozila u zraku nakon čega je vozilo krovnim dijelom palo na prednji desni dio osobnog automobila Volkswagen njemačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera i s kojim je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin", stoji u priopćenju.

U prometnoj nesreći smrtno je poginuo je vozač Audija.

"Dvije putnice iz osobnog vozila Volkswagen, 46-godišnjakinja i maloljetnica, kolima Hitne medicinske pomoći su prevezene u Opću bolnicu Gospić radi pružanja liječničke pomoći, gdje je utvrđeno da su zadobile lakše tjelesne ozljede", kažu u policiji.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je obdukciju, a policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

Kod Črešnjeva poginuo motociklist

I varaždinska policija objavila je detalje nesreće u kojoj je na njihovom području poginuo vozač.

Na županijskoj cesti između Črešnjeva i Tužnog jučer je smrtno stradao 40-godišnjak. Upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje.

Dolaskom u blagi lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzora nad motociklom i sišao u desno van kolnika na zelenu površinu, pri čemu je došlo do zanošenja motocikla i pada vozača u polje kukuruza. Pritom je zadobio ozljede zbog kojih je preminuo na mjestu događaja.

Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se po nalogu mrtvozornice provesti obdukcija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene