Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Još dvije smrti na cestama: Kod Gračaca u teškoj nesreći poginula jedna osoba, a blizu Varaždina u slijetanju s ceste stradao motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Gračaca, točnije kod mjesta Bruvno, život je izgubila jedna osoba. Kod Varaždina je pak motociklist sletio s ceste i smrtno stradao.

Zadarska policija izvijestila je kako su danas malo nakon 15 sati dobili dojavu da je na cesti D1 kod Bruvna došlo do teške prometne nesreće. Po prvim saznanjima u nesreći su sudjelovala dva vozila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku

Na licu mjesta smrtno je stradala jedna osoba, dok su dvije osobe vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Gospić. Na teren su odmah po dojavi upućene sve žurne službe.

Do okončanja očevida promet će se na toj dionici ceste D1 odvijati alternativnim pravcima.

Varaždinska policija objavila je pak kako je nešto prije 18 sati između mjesta Črešnjevo i Tužno, u blizini Varaždina, 40-godišnji motociklist sletio s ceste u polje i poginuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene