Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brač: 20-godišnjaku čašom prerezao vratne žile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
34-godišnji F.P. jučer je na Braču razbijenom čašom 20-godišnjaku prerezao vratne vene i arterije, izvjestila je PU splitsko-dalmatinska.

Prema policijskom izvješću, njih dvojica su se jučer oko 20.45 sati ispred fast fooda "Jelena" u Supetru iz neutvrđenih razloga najprije verbalno, a potom i fizički sukobili.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura Istjecanje fekalija u more - 1 Mala zemlja za veliku zarazu Užas na Braču: Hotel ispuštao fekalije u more, djeca se vratila s plaže s plikovima

Kako pak neslužbeno saznaje Brač online, tučnjava je izbila na igralištu "Mali Plac" za vrijeme održavanja IV. memorijalnog turnira "Zdenko Mišetić". U 22.05 sati je, piše Brač online, helikopterom HRZ-a ozlijeđeni hitno prebačen u splitsku bolnicu.

T.Lj. je nakon operacije hospitaliziran u KBC "Split", dok je F.P. uhićen i nad njim će se provesti kriminalistička obrada nakon otrježnjenja. Naime, nakon uhićenja izmjerena su mu 1,62 promila alkohola u krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene