Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna prometna

16-godišnjak sjeo za volan i skrivio prometnu nesreću: Liječnici mu se bore za život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Maloljetnik bez vozačke dozvole sjeo je za volan. Skrivio je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške ozljede. Liječnici mu se bore za život.

Noćas u 4:20 sati u Severinu, 16-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka iako nije položio vozački ispit. U vozilu su se s njim nalazili 18-godišnji vlasnik vozila i 15-godišnjak.

Izlaskom iz oštrog zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, kotačima zahvatio bankinu i potom sletio u putni jarak. Nakon slijetanja vozilo se odbacilo natrag na kolnik i ponovno sletjelo u putni jarak na suprotnoj strani kolnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na Otoku živjeli tri godine Britanci uhitili tri ruska špijuna: Među stvarima pronađeni krivotvoreni hrvatski dokumenti

Pročitajte i ovo Ilustracija Slaba monetarna politika Rusija u najgoroj ekonomskoj situaciji od početka invazije: Vlast međusobno upire prstom, povlače se očajnički potezi

Mladić nije zavezao sigurnosni pojas pa je zadobio teške ozljede. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar gdje su mu kvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnom vozaču nije mogao biti napravljen alkotest, već su mu izuzeti uzorci krvi i urina za analizu, a nakon što bude obrađena slijedi adekvatna prijava.

18-godišnji vlasnik automobila dao mu je na upravljanje vozilo iako je znao da on nema pravo upravljati vozilom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene