Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 380 tisuća kuna

Nova E-klasa stiže u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neposredno nakon komercijalizacije u zapadnoj Europi, nova je E-klasa stigla i u Hrvatsku. Točnije, prodaja počinje u subotu, kada će i biti održana prezentacija nove generacije izuzetno uspješnog njemačkog modela.

Sve o novoj E-klasi mogli ste već vidjeti prije dva mjeseca. Tada smo i predstavili novog dizajnera Gordena Wagenera koji je novoj E-klasi osigurao jedan posve nov, zanimljiv izgled.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primjer sportske elegancje [VIDEO] Mercedes-Benz predstavio C klasu Coupe Slika nije dostupna Širenje ponude Volvo napada kompaktnu klasu

U Hrvatskoj će na početku biti dostupno tri dizelska i dva benzinska motora. Dizelski su motori 220 CDI, 250 CDI i 350 CDI, a benzinski 350 i 500. Proširenje palete očekuje se u drugoj polovici 2009. godine s tri dizelska i čak pet benzinskih motora.
Moćni E 63 AMG model stiže već u srpnju, a nakon toga slijedi prezentacija 4-cilindričnih motora u kolovozu i 4MATIC modela u rujnu. Novu E-klasu možete naručiti po cijeni od 380 tisuća kuna.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene