Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razjareniji bik

Lamborghini će u Pebble Beachu predstaviti HyperVeloce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli tjedan smo vas izvijestili kako Lamborghini na ovogodišnjem Concours d'Eleganceu u Pebble Beachu 16-og ovog mjeseca navodno predstaviti novi model, odnosno posebnu izvedbu koja će se temeljiti modelu Aventador.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priča s Kosova Nije si mogao priuštiti Lamborghini, pa ga je sam napravio Slika nije dostupna Prigodno za stotu obljetnicu Lamborghini Centenario LP770-4?

Sada doznajemo kako bi taj automobil trebao nositi naziv HyperVeloce. Kako će se temeljiti na Aventadoru pokretat će ga 6,5-litreni V12 čija će snaga biti podignuta na 800 KS, a veću bi snagu trebao popratiti novi aero kit, odnosno brutalniji dizajn i smanjenje kilograma što će sve rezultirati još boljim performansama.

Proizvodnja ovog automobila će navodno biti ograničena na svega trideset primjeraka, od čega će njih dvadeset biti u coupe, a deset u cabrio izvedbi. Za svaki će primjerak svakako biti potrebno izdvojiti više od milijun Eura.

Premijera će možda biti namijenjena samo posebno odabranom krugu ljudi dok bi šira javnost s njim trebala biti upoznata u rujnu na frankfurtskom auto salonu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene