Donald Trump
Donald Trump Foto: Afp

"Spasili smo milijune života, pogledajte naše brojke glede koronavirusa, a pogledajte europske", kazao je američki predsjednik Donald Trump na predizbornom skupu u Pennsylvaniji u srijedu.


Pred svojim obožavateljima u Erieju, u Pennsylvaniji, jednoj od ključnih država u utrci za Bijelu kuću, Trump se pohvalio odgovorom svoje administracije na pandemiju koronavirusa, a nije propustio napasti demokratskog kandidata Joea Bidena i njegovu zamjenicu Kamalu Harris.

Trump je pokazao i videouradak u kojem demokratski kandidat i njegova kandidatkinja za dopredsjednicu govore negativno o fracking-metodi vađenja nafte i plina.

"Moguća zabrana frackinga teško bi opteretila gospodarstvo Pennsylvanije, zbog kojeg bi stotine tisuća radnih mjesta nestalo. Ovo su izbori između Trumpova superekonomskog oporavka i Bidenove depresije. Joe Biden želi ugasiti Ameriku, od njega možete očekivati samo izdaje", govorio je Trump. Naveo je i kako demokratski kandidat želi ukloniti granice.

Donald Trump, predsjednik SAD-a Tko je Donald Trump? Nekretninski mogul, bivši voditelj reality showa i dobitnik Zlatne maline u borbi za još četiri godine u Bijeloj kući

Joe Biden Tko je Joe Biden, 46. predsjednik SAD-a? Privatni život najstarijeg američkog predsjednika obilježile su brojne tragedije

"Amerikanci, kako možete imati zemlju bez granica?", zaključio je Trump u Pennsylvaniji. Američki predsjednički izbori su 3. studenoga.