Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori 3. studenoga

Trump o koronavirusu: "Spasili smo milijune života, pogledajte naše brojke, a pogledajte europske"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Spasili smo milijune života, pogledajte naše brojke glede koronavirusa, a pogledajte europske", kazao je američki predsjednik Donald Trump na predizbornom skupu u Pennsylvaniji u srijedu.

Pred svojim obožavateljima u Erieju, u Pennsylvaniji, jednoj od ključnih država u utrci za Bijelu kuću, Trump se pohvalio odgovorom svoje administracije na pandemiju koronavirusa, a nije propustio napasti demokratskog kandidata Joea Bidena i njegovu zamjenicu Kamalu Harris.

Trump je pokazao i videouradak u kojem demokratski kandidat i njegova kandidatkinja za dopredsjednicu govore negativno o fracking-metodi vađenja nafte i plina.

"Moguća zabrana frackinga teško bi opteretila gospodarstvo Pennsylvanije, zbog kojeg bi stotine tisuća radnih mjesta nestalo. Ovo su izbori između Trumpova superekonomskog oporavka i Bidenove depresije. Joe Biden želi ugasiti Ameriku, od njega možete očekivati samo izdaje", govorio je Trump. Naveo je i kako demokratski kandidat želi ukloniti granice.

Pročitajte i ovo Osobna iskaznica Donalda Trumpa Kratka biografija Tko je Donald Trump? Nekretninski mogul, bivši voditelj reality showa i dobitnik Zlatne maline u borbi za još četiri godine u Bijeloj kući

Pročitajte i ovo Joe Biden (Foto: AFP) Kratka biografija Tko je Joe Biden, 46. predsjednik SAD-a? Privatni život najstarijeg američkog predsjednika obilježile su brojne tragedije

"Amerikanci, kako možete imati zemlju bez granica?", zaključio je Trump u Pennsylvaniji. Američki predsjednički izbori su 3. studenoga.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene