Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cro Cop izaziva oduševljenje gdje god se pojavi, a ništa novo nije ni u Indianapolisu…

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam! Slika nije dostupna Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

Ove nedjelje rano ujutro po hrvatskom vremenu Mirko Filipović borit će se u kavezu protiv najtežeg protivnika otkad je u UFC-u. S druge strane stoji Frank Mir, dvostruki prvak teške kategorije, koji se na UFC 119 spektaklu trebao boriti protiv Minotaura. Ipak, jedna legenda zamijenila je drugu, Cro Cop je uskočio i podario nam novi spektakl.

>> Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

>> VIDEO: Cro Cop prošao liječnički pregled, neupitan nastup protiv Mira!

Sve o UFC 119 spektaklu i borbi Mir - Cro Cop čitajte na sportskom portalu GOL.hr! Mirko je imao velikih problema prije ovog meča, nagli poziv koji se nije mogao odbiti nije dao našem borcu puno vremena za pripremu. Na posljednjem treningu u Hrvatskoj dogodila mu se ozljeda oka. Nalazi su poslani u Ameriku i pokazalo se da je sve OK za borbu. Liječnici u Indianapolisu dodatno su pregledavali Mirka i dali zeleno svjetlo.

Video koji je osvanuo na internetu pokazuje nam da je Cro Cop odlično raspoložen uoči meča s Mirom. Njegovi tim i on 'uhvaćeni' su u centru Indianapolisa od jedne oduševljene ljubiteljice UFC-a.

Hrvatski borac bi mogao imati velike koristi od ove borbe, ne samo financijske. Na najvećim portalima posvećenim slobodnoj borbi sve je više onih koji smatraju kako će Mirko nokautirati Franka Mira ili makar pobijediti.

Čini se kako u Americi više vjeruju u Cro Copa nego u Hrvatskoj. I čitatelji i stručni komentatori velikih portala daju Mirku jednake šanse u borbi s američkim divom, što nam budi optimizam u veliku noć Cro Copa.

Sve o UFC 119 spektaklu i borbi Mir - Cro Cop čitajte na sportskom portalu GOL.hr!

Gledatelji Nove TV moći će pratiti UFC 119 u nedjelju, 26.rujna od 4 sata, a GOL.hr, nastavljajući s tradicijom prijenosa UFC borbi svojim će posjetiteljima opet omogućiti da prate hrvatskog borca putem live streaminga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene