Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frank Mir tvrdi kako je pronašao Mirkove slabosti uoči međusobnog okršaja.


Frank Mir ne prestaje s analiziranjem načina Cro Copove borbe, iako mu je Mirko poručio da 'začepi usta'. Sada se za američke medije osvrnuo na, kako on kaže, prednosti i mane.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

Čini mi se da je negdje između 2004. i 2006. možda imao malo oštećenje živaca u desnoj ruci

'Njegovi udarci su vjerojatno i dalje njegovo najjače oružje, mislim da i dalje ima dobru ljevicu, dobar 'aperkat'. Njegova desna ruka? Ne znam..., započeo je Mir svoju analizu Cro Copa te nastavio:

>> VIDEO Cro Cop: 'Dat ću sve od sebe, ako ne bude išlo, što je tu je'

'Muskulatura njegove desne ruke, gledao sam puno borbi s početka njegove karijere, i čini mi se da je negdje između 2004. i 2006. možda imao malo oštećenje živaca u desnoj ruci. Počeo je manje udarati desnicom, i struktura njegove desne ruke čini se slaba, što se vidi tijekom borbe kada zauzima određenu poziciju. Ne koristi dobro desnu ruku, možda zbog ozljede živca, a možda je u pitanju i ozljeda vrata', mišljenja je Amerikanac.

Mir tako ističe kako je Mirkova lijeva strana njegov najjači adut, 'ali i desna noga može raditi vrlo dobro'.

'Svejedno će me pokušati navlačiti da me udari lijevom nogom, htjet će da ga pratim i onda će pokušati uputiti udarac. Ljudi misle da se on povlači unazad a zapravo priprema udarac u glavu. Tako da, ako me i ozlijedi ja ću ići naprijed, neću mu ostaviti prostora, sudarit ćemo se kao dva bika', slikovit je bio Mir.