Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvostruki UFC prvak u teškoj kategoriji boji se pogreške koju će Mirko znati kazniti.jedne jedine pogreške koja bi ga mogla skupo koštati.

Odustajanjem Minotaura od borbe s Frankom Mirom hrvatski je legendarni borac dobio veliku priliku boriti se s jednim od najvećih UFC boraca današnjice. Frank Mir dva puta je nosio pojas teške kategorije, no u pohodu na treći zaustavio ga je fenomenalni Shane Carwvin u ožujku. Mir sada želi ispraviti loš dojam, a na putu mu stoji legenda slobodne borbe Mirko Filipović s kojim se bori ove nedjelje ujutro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

>> VIDEO: Cro Cop prošao liječnički pregled, neupitan nastup protiv Mira!

>> Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

Mogu ja biti bolji od njega 14 minuta i 59 sekundi, ali ako samo na tren spustim ruke mogu dobiti udarac u jetru, dobiti koljeno i to je to Što god neki mislili o Mirkovoj formi posljednjih godina, on još uvijek izaziva divljenje, pa čak i strah i najvećih boraca. Svi znaju kako opasan Cro Cop može biti. Njegovi udarci su među najubojitijim u povijesti slobodne borbe, to zna i veliki Frank Mir.

'Tako je to s Cro Copom. Mogu ja biti bolji od njega 14 minuta i 59 sekundi, ali ako samo na tren spustim ruke mogu dobiti udarac u jetru, dobiti koljeno i to je to. To mi je nevjerojatno i ne smijem napraviti pogrešku', rekao je Frank Mir uoči ogleda s hrvatskim borcem.

Mir zna da bi ga novi poraz mogao dodatno udaljiti od borbe za naslov i zato će biti pod velikim pritiskom. Mirko pak u tome može tražiti šansu za veliki napredak. Napokon nije favorit i ne može puno izgubiti u borbi u kojoj je uskočio kao zamjena.

'Mislim da bi pobjeda nad Cro Copom bila prilično velika stvar, no također znam da prednost u borbi za naslov Brocka Lesnara ima Cain Velasquez', kaže Mir.

Bivši UFC prvak dat će cijelog sebe u ovom dvoboju koji bi ga trebao izvući iz male krize. Protiv Hrvata će morati mijenjati taktiku koju je slagao za parteraša Minotaura.

'Mirko će željeti borbu u stojci, a ja se osjećam sposobnim boriti se u svim aspektima. Naravno da mu neću dati da me gađa u glavu ili tijelo. Zdrav osjećaj straha uvijek borca čini opreznijim.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene