Bivši glumac i hip-hop aspirant, Joaquin Phoenix, skočio je u publiku da bi se obračunao s obožavateljem koji ga je provocirao za vrijeme nastupa u Miamiu.


Stotine ljudi naguravalo se sinoć u dupkom punom noćnom klubu Fontainebleau Miami Beach hotela očekujući nastup Joaquina Phoenixa, koji je trebao nastupiti u 22 sata. Phoenix se nonšalantno pojavio u 2 sata ujutro, s cigaretom u ustima i u tamnom dijelu koje ne skida sa sebe već mjesecima te započeo s nastupom s četiri sata zakašnjenja.

Vezani članci Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama'' Policija, ilustracija - 2 Troje mladih kralo u riječkom trgovačkom centru pa ozlijedili zaštitara koji ih je pokušao zaustaviti

Zatim je uz podršku glazbe koju je puštao DJ započeo sa svojim 'nastupom', koji se sastojao od skakutanje po pozornici i repanja uglavnom nerazumljivih hip-hop stihova. Phoenix je pokazao da je od zadnjeg hip-hop nastupa 'napredovao', jer ovaj put nije pao sa pozornice nego se sam bacio u publiku, i to da bi napao obožavatelja koji ga je provocirao.

>> VIDEO: Joaquin Phoenix pao s bine na prvom koncertu

>> VIDEO: Izbezumljeni Joaquin Phoenix gostovao kod Lettermana

Nakon što je primijetio da ga jedan muškarac iz publike provocira, Phoenix je u mikrofon viknuo: 'Vidim imamo jednog je*** šu*** u publici! Šta je tebi, pa ja imam milijun dolara!', da bi nekoliko trenutaka kasnije bacio na dotičnog muškarca. Nakon toga u publici je došlo do gužve i komešanja, a članovi osiguranja kluba žurno su odvukli divljeg Phoenixa s poprišta incidenta.

Kako su izjave svjedoka vrlo kontradiktorne, još uvijek nije jasno da li je za vrijeme incidenta došlo do izmjenjivanja udaraca između Phoenixa i nepoznatog muškarca ili je sve ostalo na naguravanju.