Bivši glumac i hip-hop aspirant, Joaquin Phoenix, skočio je u publiku da bi se obračunao s obožavateljem koji ga je provocirao za vrijeme nastupa u Miamiu.


Stotine ljudi naguravalo se sinoć u dupkom punom noćnom klubu Fontainebleau Miami Beach hotela očekujući nastup Joaquina Phoenixa, koji je trebao nastupiti u 22 sata. Phoenix se nonšalantno pojavio u 2 sata ujutro, s cigaretom u ustima i u tamnom dijelu koje ne skida sa sebe već mjesecima te započeo s nastupom s četiri sata zakašnjenja.

Vezani članci Oleg Butković Butković o odluci Povjerenstva: "Uvečer ne jedem puno, alkohol ne koristim tako da to malo što sam gricnuo je daleko manje od tih 500 kuna" Napad na djecu, ilustracija (Foto: AFP) 1 Napad na dječji vrtić: Muškarac nožem ubio dvoje djece i ozlijedio 16 osoba, među njima djeca i odgojiteljice

Zatim je uz podršku glazbe koju je puštao DJ započeo sa svojim 'nastupom', koji se sastojao od skakutanje po pozornici i repanja uglavnom nerazumljivih hip-hop stihova. Phoenix je pokazao da je od zadnjeg hip-hop nastupa 'napredovao', jer ovaj put nije pao sa pozornice nego se sam bacio u publiku, i to da bi napao obožavatelja koji ga je provocirao.

>> VIDEO: Joaquin Phoenix pao s bine na prvom koncertu

>> VIDEO: Izbezumljeni Joaquin Phoenix gostovao kod Lettermana

Nakon što je primijetio da ga jedan muškarac iz publike provocira, Phoenix je u mikrofon viknuo: 'Vidim imamo jednog je*** šu*** u publici! Šta je tebi, pa ja imam milijun dolara!', da bi nekoliko trenutaka kasnije bacio na dotičnog muškarca. Nakon toga u publici je došlo do gužve i komešanja, a članovi osiguranja kluba žurno su odvukli divljeg Phoenixa s poprišta incidenta.

Kako su izjave svjedoka vrlo kontradiktorne, još uvijek nije jasno da li je za vrijeme incidenta došlo do izmjenjivanja udaraca između Phoenixa i nepoznatog muškarca ili je sve ostalo na naguravanju.