Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kći legendarnog pjevača tvrdi da je tijelo njezina oca više nije na groblju u Južnoj Karolini.


LaRhonda Pettit, 48-godišnja kći Jamesa Browna, nadalje je izjavila da je tijelo namjerno maknuto iz privremene grobnice kako bi se spriječila autopsija. Službeni uzrok Brownove smrti bio je srčani udar izazvan upalom pluća, no LaRhonda smatra da to nije pravi razlog smrti.

Vezani članci Aleksej Navaljni Nestao je liječnik koji je liječio Alekseja Navaljnog: Napustio lovačku bazu u šumi i nije se vratio Slika nije dostupna Analizom DNK potvrđeno: Brown ima još dvoje djece

'Tijelo mog oca je nestalo i ne znam gdje je. Sigurna sam da uzrok njegove smrti nije srčani udar i želim da se odgovorni ljudi pojave na sudu. Jedini način da dokažemo da je James Brown ubijen jest da ekshumiramo njegovo tijelo i obavimo autopsiju.', izjavila je kći kralja soula, koji je 2006. umro u 73. godini života.

LaRhonda Pettit jedna je od 12 osoba koje su se javila nakon Brownove smrti, tvrdeći da su njegova djeca. Prije tri godine bila je podvrgnuta DNK-testu, koji je dokazao da je LaRhondin uistinu James Brown.