Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedavnom intervjuu za Radio Times britanski pjevač Robbie Williams govorio je vremenu kada je konzumirao veće količine raznih opojnih droga.


Osvrnuo se i na marihuanu nazvavši je 'prelijepom drogom', iako je ne konzumira često. Kaže kako na njega ne djeluje 'baš najbolje'.

Vezani članci Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba Grafiti s nacističkim simbolima Varaždinac ekspresno kažnjen zbog marihuane na majici, bi li prošao jeftinije da je imao kukasti križ? U tiskari otkrili kakve sve upite imaju

'Jeste me vidjeli prošle godine? Pogledajte prošlu godinu! Da, to je bila, slatka godina 2009.', započeo je razgovor o sebi i povratku na scenu, nakon što se poslije rehabilitacije udebljao nekoliko desetaka kilograma i smršavio u rekordnom vremenu. Na pitanje što misli o marihuani rekao je: 'Trava, to je tako prelijepa droga. To je tako slatka droga. Ali na mene to ne djeluje baš'.

Debljanje i depresija

Bivši pjevač boy benda Take That tvrdi kako je 'umirao' tijekom posljednjeg odlaska na rehabilitaciju: 'Došao sam do točke kada mi doista nije stalo kako ću završiti. Samo sam se debljao i padao u depresiju. I onda je došao trenutak kada mi je netko rekao - mogao bi umrijeti. To je bilo to, danas sam ovdje, mršav i donekle zdrav'.

>> 'Marihuana je najljekovitija biljka na svijetu'