Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rihanna i Chris Brown opovrgnuli su glasine o snimanju dueta koji bi trebao, prije svaga biti, Brownovo uskrsnuće u svijetu glazbe, nakon što je strmoglavo nestao sa svih top lista zbog brutalnog premlaćivanja Rihanne u automobilu.


Vijest o snimanju dueta pojavila se u zapadnim medijima prije dva dana, odnosno nakon što se Rihanna odlučila vratiti svojem zlostavljaču, pomiriti se s njim i odbiti sudsku zabranu približavanja. Par je izjavio kako nemaju snimljen, ne snimaju, niti za sada imaju u planu snimanje dueta.

>> Rihanna i Chris Brown snimili duet

Vezani članci Slika nije dostupna Koji je njegov problem? Pred svima se hvatao za međunožje! Slika nije dostupna 'Bila je to najveća pogreška u mom životu!'

>> Rihanna odbila zaštitu ponuđenu od suda

Rihanna je u petak navečer po prvi put viđena u noćnom izlasku nakon incidenta. Bila je u društvu Jay-Z-ija i Beyonce Knowless u jednom od prestižnih njujorških klubova. Chris Brown još uvijek izbjegava ovu vrstu pojavljivanja u javnosti, jer ga je strah osvete obožavatelja, a vjerojatno je procijenio kako je bolje da se primiri do 6. travnja za kada je zakazano drugo ročište, kada bi se Rihanna mogla i predomisliti.