Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši dečko američke pjevačice, koji je producirao i napisao neke od njezinih velikih hitova, traži 35 milijuna dolara.


U ljubavi granica nema, no zato u biznisu ima. A kad se to dvoje ispreplete, cijela stvar obično završi na sudu. Najbolje to zna Lady Gaga, koju je ovih dana tužio Rob Fusari, njezin skladatelj, producent i bivši dečko, koje je od prosječne rokerice napravio senzaciju globalne pop-dance scene.

Vezani članci Slika nije dostupna Fotka koja je podigla prašinu: Potpuno gola i bez šminke! Slika nije dostupna 'Shrvana sam i tužna, mrzim ovo!'

U sudskom spisu, koji je Fusarijev odvjetnik jučer dostavio sudu u New Yorku, stoji da je priča između producenta i tada anonimne pjevačice Stefani Germanotte počela prije četiri godine, kada je ona pokucala na vrata Fusarijevog studija u New Jerseyu sa željom da snimi rock album. Fusari je, međutim, vrlo brzo shvatio da njezin hitoidni potencijal ne može doći do izražaja pored buke gitarističkih riffova, no njezine je autorske pjesme smatrao izuzetno komercijalno potentnima.

Tada je, prenosi CNN, krenuo proces preobrazbe buduće Lady Gage iz neugledne post-grungerice u pop heroinu te danonoćno glancanje njezinih pjesama, od kojih se većina nalaza na Grammyjima ovjenčanom albumu 'The Fame'. Rob Fusari tvrdi da je on autor imena njezinog alter ega te da je s pjevačicom i njezinim ocem potpisao ugovor, prema kojemu njemu ide 20 posto Gagine eventualne buduće zarade.

>> Lady Gaga udvostručila cijene ulaznica, fanovi bijesni

No, ljubav je u međuvremenu pukla, Lady Gaga je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Interscope, a Fusariju se nije javljala niti mu je isplaćivala njegov postotak. Hoće li sada morati platiti čak 35 milijuna dolara, koliko Fusari traži, odlučit će sud...