Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnici kockarnice se nadaju da će im Madonna donijeti nikad višenu zaradu!


Grad grijeha Las Vegas mogao bi uskoro postati novi dom pop kraljice Madonne, ukoliko prihvati ponudu od milijardu dolara da pustinja države Nevada na pet godina postane njezina nova kućna adresa. Tamošnji najpoznatiji kasino pjevačici nudi astronomsku svotu novaca da pet dana u tjednu pjeva za bogate i vesele goste. Ukoliko prihvati ponudu, Madonna će zasjati na listu najbolje plaćenih pjevačica u povijesti, a ugovorom će se pridružiti Celine Dion i Eltonu Johnu koji su s lasvegaškim kasinima potpisali sličan ugovor.

Vezani članci Slika nije dostupna Umjesto na školu za siromašne, Madonnini milijuni otišli na luksuz Slika nije dostupna Je li Gaga počela otvoreno od Madonne krasti i glazbu?

Zasad se nije izjasnila o ponudi, ali sigurno je da je nije odbila. Unatoč kritikama da se vlasnici kockarnice u doba recesije besramno razbacuju s astronomskim ciframa, ovi se brane činjenicom da će na njoj više zaraditi nego što će joj platiti. Madonna se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu najbolje plaćenih pjevačica, nakon što je prije tri godine potpisala ugovor u vrijednosti 80 milijuna funti.

Las Vegas u Madonni vidi svoj jack pot

U karijeri je prodala više od 300 milijuna albuma te je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao pjevačica s najviše prodanih ploča. A Las Vegas, desetljećima omiljen među vrhunskim glazbenicima poput Franka Sinatre ili Elvisa koji je tamo održao 837 koncerata, rado bi na svojoj adresi vidio i Madonnu. Ukoliko prihvati ponudu nagađa se da će živjeti u jednoj od luksuznih vila, koje će joj Las Vegas, naravno, sam platiti. Iako je Vegas jednom sretniku uplatio najveći jack pot ikada zabilježen u iznosu od 39,7 milijuna dolara, grad sada čeka na svoj vlastiti jack pot koji vidi u obliku svevremenske pjevačice koja ne prati, već diktira svjetske trendove.

Podsjetimo, Celine Dion, kojoj su u Vegasu za koncerte izgradili vlastiti Koloseum, održala je više od 500 koncerata i zaradila više od 400 milijuna dolara, a prosječna cijena ulaznice za njezine koncerte je 135 dolara. Nagađa se kako bi ulaznica za Madonnine koncerte, odnosno nastupe u kasinu, mogla koštati još više. No, što je to bogatašima koji u jednoj noći na kocku troše milijune dolara.

>>Madonna ljeto provodi na Abramovičevoj megajahti 'Luna'

>>Billboard objavio najveće 'money makerse' glazbene industrije

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju