Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prodaja karata za glazbeni spektakl godine na Maksimiru, počinje 27. ožujka u 9 sati, na svim prodajnim mjestima agencije Ticket Pro, kao i na web-stranici www.ticketpro.hr.


Ulaznice za koncert irske grupe U2 na maksimirskom stadionu u Zagrebu prodavat će se po cijeni od 250, 500, 750, 1000 i 2000 kuna.

Vezani članci Slika nije dostupna Željko Samardžić nastupio na Rujanfestu i oduševio obožavatelje Slika nije dostupna Pratite UŽIVO: Severina i klapa Rišpet na Rujanfestu

Karta za ulaz na sjevernu tribinu stadiona koštat će 250 kuna, stajanje će se plaćati 500 kuna, dok će posjetitelji koji žele sjesti na istočnu, zapadnu i južnu tribinu ulaz platiti 750 kuna. No, ulaznice za dio tribina na istoku i zapada koji je najbliže pozornici, naplaćivat će se 1000 kuna. VIP ulaznice koštaju 2000 kuna. U prodaji će biti ukupno 63.000 ulaznica. Organizatori su potvrdili da su iz susjednih zemalja (BiH, Srbija, Italija, Mađarska, Slovenija) zaprimili zahtjeve za dodjelu 25.000 ulaznica, no naglasili su da nikakvih rezervacija neće biti.

Prodaja ulaznica početi će 27. ožujka u 9 sati, na svim prodajnim mjestima agencije Ticket Pro. Također, u isto vrijeme započeti će i internetska prodaja karata i to na stranici www.ticketpro.hr.

Unatoč ne previše popularnim cijenama ulaznica, organizatori koncerta vjeruju da će nastup grupe U2 u Zagrebu biti najbrže prodavani koncert u nas. Stoga, ne oklijevajte...