Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajana Jeremić iz Vukovara i Alen Kostelac iz Siska novi su Miss i Mister Hrvatske. Za prvu pratilju izabrana je Marina Cvetković-Marossini iz Zagreba, dok je prvi pratitelj Mistera Goran Naranđa iz Preloga.


17-godišnja Tatjana i 21-godišnji Alen pobjedu su odnijeli kao najniža finalistica s 1,72 metara visine i najviši finalist s 1,95 metar visine.

Vezani članci Žanamari Perčić Pjevačice i okrunjene ljepotice: Otkrivamo koje poznate glazbenice imaju krune s izbora ljepote Slika nije dostupna Čehinja proglašena za Miss svijeta

Publiku pred malim ekranima i žiri u studiju osvojili su, u konkurenciji od 36 finalista i finalistica. 

Tijekom nastupa kandidati su s ostalim natjecateljima prikazali pripremljene koreografije, prošetali u kupaćim kostimima, dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama. Kandidati su se ove godine morali iskazati i u talent showu te odgovorima na pitanja gledatelja. 

Lentu je novoj Miss predala prošlogodišnja pobjednica Ivana Ergić, a Misteru je predao nekadašnji prvi pratitelj, glumac Mario Mlinarić.

Tajana je u trajno vlasništvo dobila automobil Chevrolet Aveo, a Alen Peugeot skuter.

Tatjana je izjavila kako pobjedu nije očekivala, ali je priželjkivala, a Alen je rekao kako misli da mu nova titula otvara mnoge mogućnosti.