Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan Australac želi započeti novi život nakon propalog braka i zato je na dražbi na eBayu na prodaju ponudio svoj cijeli dosadašnji život - kuću i sve što je u njoj, automobil, motocikl, jet ski, svoje prijatelje i posao.


Ian Usher (44) rekao je u intervjuu za lokalnu televiziju da želi "u potpunosti novi život pa da vidi gdje će ga to odvesti".

Vezani članci Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Holivudska diva ne prestaje fascinirati javnost ni desetljećima nakon svoje smrti, otkrivena njezina intimna pisma Na aukciji su prodavane stvari Hugha Hefnera (Foto: AFP) Aukcija s predmetima Hugha Hefnera: Prodan prvi broj Playboya, ali i Hefnerov prsten za viagru

Oni koji bi htjeli kupiti život ovog Britanca koji je emigrirao u Australiju moći će se natjecati za njega od kraja lipnja.

Usher je u Australiju došao iz engleskog grada Scarborougha prije šest godina, te je postao australskim građaninom 2006. godine. Sa ženom Laurom se rastao prošle godine nakon pet godina braka.

Uspješan kupac će dobiti pristup prijateljima Iana Ushera i dvotjedni probni rok na njegovom poslu u trgovini tepiha, s mogućnošću stalnog zaposlenja.