Poznati ljubitelj tetovaža, nogometaš David Beckham, za vrijeme nedavne utakmice koju je odigrao u dresu LA Galaxy u Dallasu, pokazao je najnoviju tetovažu u svojoj bogatoj kolekciji.


David je novu tetovažu, koja se nalazi na lijevoj strani te proteže po cijeloj dužini rebara, pokazao na kraju utakmice kada je skinuo dres. 

Vezani članci Sandi Cenov Sandi pokazao tetovažu koju je posvetio Balaševiću, preko cijelog ramena ispisao je stihove jedne njegove balade Slika nije dostupna Neodoljivo, zar ne? Harper našla dečka i to - slavnog!

Sudeći po novinskim natpisima, tetovaža ispisana kineskim slovima glasi: 'Smrt i život određuju dogovore. Bogatstvo i čast ovise o raju'. 

Riječ je o zadnjoj u nizu tetovaža kojom je poznati nogometaš u posljednje vrijeme ukrasio svoje tijelo.

Protekli mjesec David je na lijevo rame stavio tetovažu posvećenu Victoriji, čiji tekst glasi: 'Zauvijek na tvojoj strani'. 

Nije to prva tetovaža koju je David posvetio supruzi. Za nju na prsima odavno ima anđela okruženog zvijezdama, s napisanim imenom Victoria na Hindu jeziku.

I David i Victoria imaju identične tetovaže rimskih brojeva VIII., V., MMVI, što je zapravo datum njihove tajne ceremonije na kojoj su jedno drugom prisegli na vječnu odanost. 

Oboje supružnika Beckham također ima i tetoviranu latinsku izreku značenja 'Ponovno ispočetka'.