Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Debbie Rowe, bivša supruga Michaela Jacksona, 9-godišnjeg sina Princea Michaela i 8-godišnju kći Paris nije vidjela više od godinu dana. Nakon trogodišnjeg braka i rastave 1999. godine Debbie se zakonski odrekla roditeljskih prava.


Toliko traje i njezina sudska bitka za podijeljeno skrbništvo nad djecom koju je pokrenula još tijekom suđenja Jacksonu za seksualno zlostavljanje djece.

Vezani članci Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Donald Trump (Foto: AFP) Trump napao odvjetnika zbog snimke o isplati Playboyeve zečice: "Vaš dragi predsjednik nije učinio ništa loše"

- Michael je divan otac i ne želim s njime dijeliti roditeljsku odgovornost jer mu ide odlično i bez mene. Zauvijek se odričem svih prava vezanih uz djecu jer je to u njihovu najboljem interesu - napisala je Debbie u sudskim dokumentima.

Mišljenje je promijenila 2003. godine tijekom spomenutog sudskog procesa protiv Jacksona kada je zatražila privremeno skrbništvo nad djecom i prava na posjete.

I nakon što su Jacksona oslobodili, Debbie nije odustala od zahtjeva. Njezina odvjetnica ovih je dana potvrdila da je sklopljen sporazum, ali detalje nije željela otkriti.