Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Samo je povrijeđenost osjetio i svoju je dragu na trnovit put boli uputio. Djeva čedna i svježa kao rosa samo je tiho jecala, a njezini jecaji nježni i bolni zvučali su kao najtužniji stihovi'.


Tako je u proročanskoj, dosad nepoznatoj pjesmi, pod naslovom 'Zločin u vrtu ljubavi' 21-godišnja Kristina Šušnjara nagovijestila vlastito ubojstvo. 

Vezani članci Majka preminule djevojčice Monstruozni zločin: Nakon smrti pretučene djevojčice majci sada prijeti do 15 godina zatvora, pogledajte za što se točno tereti Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna

Počinio ga je početkom ove godine Luka Pezelj, dotad nekonfliktni, povučeni momak iz susjednog sela. Smaknuo ju je jer nije pristala na seks. Izmesario ju je s 18 udaraca francuskim ključem. 

Razgolitio je žrtvu i njezino tijelo bacio u jamu. Monstrum se nakon zločina vratio u kafić, kao da se ništa nije dogodilo. Zločin je priznao tek nakon četiri dana, kad je policija stegla obruč oko njega. 

Većina igranih scena u rekonstrukciji Žane Ćorić snimljena je po izjavama Kristinina ožalošćenog oca Ivice i njezine najbolje prijateljice Mare Parlov.