Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Gwyneth Paltrow spremna je vratiti se na posao nakon izbivanja dužeg od dvije godine na kojem je bila zbog majčinstva.


"Dugo sam vremena mislila 'završila sam'. Učinila sam što sam željela. Više me ne zanima. Samo želim biti kod kuće sa svojom obitelji", izjavila je 33-ogodišnja glumica za Harper's Bazaar u rujanskom izdanju.

Vezani članci Vratio se kruzer s našim pomorcima - 3 Dvjesto tisuća pomoraca zatočeno na brodovima: Potrebno je djelovanje da se izbjegnu pomorske nesreće i katastrofe za okoliš Učionica, ilustracija - 3 Kako je prošao povratak u škole i vrtiće: "Predugo je to trajalo bez djece, bez prijatelja, bez veselja"

"Nisam imala želju za poslom, ali sada osjećam kako se ona vraća. Uzbuđena sam zbog planova. Željela bih raditi nešto zabavno, ništa depresivno ili ludo", kaže glumica koja je 1998. godine osvojila Oscara 1998. za film "Zaljubljeni Shakespeare".

Ona ima dvogodišnju kći Apple i četveromjesečnog Mosesa sa suprugom, pjevačem Chrisom Martinom.

Za Paltrow, roditeljstvo je veliko veselje i velika obveza.

"Ne znam kako samohrane majke mogu imati više od jednog djeteta bez ikakve pomoći", kaže za časopis. "Djeca toliko traže, a ja pritom ne moram mijenjati posteljinu ili čistiti WC".