Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica Amerikanaca koji tvrde da su ismijani u komediji "Borat", podigli su građansku tužbu protiv producenata tog filma, trenutačno najgledanijeg u Sjevernoj Americi.


Dvojica tužitelja koji su ostali anonimni kako bi se poštedjeli dodatnih neprilika, tvrde da su se pristali pojaviti u filmu pod uvjetom da njihov identitet ostane tajan i da se film ne prikazuje u Sjedinjenim Državama.

Vezani članci AstraZeneca Europska unija mogla bi tužiti AstraZenecu - pogledajte koliko su doza cjepiva obećali, a koliko isporučili Nataša Janjić Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi

Oni objašnjavaju da su potpisali dopuštenje za korištenje snimke nakon što ih je filmska ekipa opila. Jedna od njih je tada bio mlađi od 21 godine, što je dobna granica ispod koje nije dozvoljena konzumacija alkohola u Sjedinjenim Državama, prema tekstu tužbe kojeg prenosi stranica specijalizirana za filmske zvijezde TMZ.com.

Čini se da su tužbe podigla dvojica od trojice studenata prikazanih u filmu s kojima "Borat", lažni novinar iz Kazahstana, provodi večer u pijanci gledajući seksualne nestašluke Pamele Anderson i njezinog bivšeg muža Tommyja Leeja.

Oni tvrde da im je film nanio veliku moralnu štetu - poniženje,
mentalnu tjeskobu i gubitak dobrog glasa - te traže odštete i kamate na neprecizirani iznos.