Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedena istraga

FOTO Pala trojica "ratara", uzgojili 141 stabljiku marihuane: Policija kod jednog pronašla i arsenal oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provedeno je krim istraživanje trojice muškaraca starosti 49, 48 i 46 godina s područja Zagrebačke županije. Osumnjičeni su za uzgoj marihuane, a kod jednog od njih je pronađen i arsenal oružja.

49-godišnjak i 46-godišnjak su u razdoblju od srpnja do 9. listopada na uređenoj zemljišnoj parceli na području Gvozda, zasadili, uzgojili i pobrali 141 stabljiku indijske konoplje visine od 68 do 191 cm.

Pročitajte i ovo Policijska potraga u Splitu - 5 Nema čega nema Danima bježao policiji: U stanu splitskog bjegunca pronađen arsenal oružja, droga, detonatori Pao diler u Varaždinu Ide iza rešetaka Pao diler u Varaždinu: Makedonac u autu imao više od 10 kila marihuane, automatsku pušku i revolver

Za uzorkovanje i testiranje bio je zadužen 48-godišnjak, koji je uz već navedenu dvojicu obilazio nasade. Biljke su uzgajali s ciljem daljnje preprodaje.

Policija je na području Gvozda obavila pretragu obiteljske kuće i gospodarskih objekata koje 49-godišnjak koristi.

Pronađene su tri puške od kojih je jedna rastavljena, pištolj, po četiri spremnika za pištolj i pušku, drveni kundak i 1338 komada raznog streljiva.

Protiv sve trojice bit će podnijete kaznene prijave zbog proizvodnje i preprodaje droga. 49-godišnjak je pritvoren.

Uz kaznenu prijavu vezanu uz drogu, protiv njega će biti podnesena i kaznena prijava za nedozvoljeno posjedovanje oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene