Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najzgodniji zločinac'

FOTO Mogao pi postati jedan od bogatijih ljudi na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeremy Meeks postao je planetarno popularan nakon što je policija objavila njegovu fotografiju s objavom njegova uhićenja zbog ilegalnog posjedovanja oružja i streljiva.

Među modnim agencijama kruži iinformacija kako bi najpoznatiji robijaš među ženama, kao model mogao zarađivati oko 170.000 kuna mjesečno, upravo zbog svojeg 'vrućeg gangsterskog' izgleda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Američki gangster OD 'ROBINA HOODA' DO DRŽAVNOG NEPRIJATELJA BR. 1: Životni put Al 'Scarface' Capeonea Slika nije dostupna Novo širenje ponude Bentley potvrdio razvoj manjeg SUV-a i novog sportskog automobila

FOTO Zločinac postao hit na internetu! Nakon OVOG...

Jeremy Meeks postao je planetarno popularan nakon što je policija iz grada Stocktona u Californiji objavila njegovu fotografiju na svojem Facebook profilu s objavom njegova uhićenja zbog ilegalnog posjedovanja oružja i streljiva.

Fotografija je u kratkom roku postala viralna, u samo nekoliko sati nakon objavljivanja skupila je više od 38 tisuća 'lajkova', te je bila podijeljena preko 4000 puta. Na Twitteru je pokrenuta kampanja 'Oslobodite Jeremyja.

Svojim prodorno plavim očima i dobro isklesanim tijelom zaludio je žene diljem svijeta. No ne samo njih, brojne modne agencije počele su borbu nad osvajanjem Meeksa.

VIDEO Evo što je najzgodniji kriminalac na svijetu rekao u svom prvom TV intervjuu

Američka agencija za modele, 'Blaze', ovom 'vrućem' gangsteru nudi čak 30.000 američkih dolara, što je oko 170.000 kuna na mjesec. Napominju kako njegova tetovaža suze koju nosi ispod lijevog oka, kao i one na vratu, ne bi utjecale na njegovu karijeru modela.

Čak i neke od najutjecanijih agencija poput Armanija i Versachea ozbiljno razmatraju angažiranje Meeksa u svojim modnim kampanjama.

Sve u svemu mogli bi proći dani, a i godine prije no što ovaj ljepotan zablista na nekoj od modnih revija. Trenutno se nalazi u zatvoru iz kojeg ga može izvući samo jamčevina od 5 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene