Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezda je rođena

VIDEO Prvi intervju najzgodnijeg kriminalca, evo njegove poruke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeremy Meeks, s prodornim plavim očima i licem manekena, izgleda vrlo pitomo, no već je odležao devet godina u zatvoru, a policija tvrdi kako je riječ o jako opasnom kriminalcu.

Premda će vam plave oči Jeremyja Meeksa odmah ukrasti srce, činjenica je da nije riječ o nimalo bezazlenom kriminalcu. Štoviše, policija iz Stocktona u Kaliforniji tvrdi kako je riječ o jednom o opasnijih kriminalaca na njihovom području.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Getty Images) Umjesto deportacije... ''On je domaći kriminalac'': Turskom zločincu dopušten ostanak u Velikoj Britaniji jer je član zloglasne bande Redoine Faid (Foto: AFP) Spektakularan bijeg I nije mu prvi put: Francuski kriminalac helikopterom pobjegao iz zatvora

Njegova policijska fotografija proširila se društvenim mrežama, a začas je skupio desetke tisuća obožavateljica koje su čak počele skupljati novac za jamčevinu, točnije oko 900 tisuća dolara koliko treba da bi izašao iz zatvora, piše New York Daily News. No, na njihovu veliku žalost, ispada, bar prem fofografijama s njegovog Facebooka, da je Meeks oženjen i da ima trogodišnjeg sina.
 

Najzgodniji kriminalac na svijetu u srijedu je čak dao i intervju za Sacramento KXTV. Premda je već odležao devet godina iza rešetaka, Meeks je objasnio da nije ponosan na svoju prošlost i da je pokušao okrenuti novu stranicu u svom životu. Priznao je da je bio član bande, ali da više nije nasilnik. Ipak, još je u kontaktu sa svojim bivšim kolegama iz bande.

 

Prije ovotjednog uhićenja, ovaj je 30-godišnjak u zatvoru proveo devet godina zbog krađe. Plavookog kriminalca, kojemu neki sada čak nude i manekensku karijeru, policija je uhitila zajedno s još nekim članovima bande tijekom jednog napada. Osim za napad, tereti ga se i za posjedovanje oružja.


FOTO Zločinac postao hit na internetu! Nakon OVOG...

No, fofografiranjem u policijskoj stanici počela je njegova globalna slava, a slika iz policijske evidencije koja je osvanula na Facebook stranici policije u Stocktonu ima više od 62 tisuće lajkova i tisuće laskavih komentara.
 

Meeks navodno nije imao pojma koliko se proslavio dok mu novinar koji ga je intervjuirao nije rekao. Bio je polaskan i zbunjen što žene širom svijeta zbog njega padaju u nesvjest.
'Želim im poručiti da ovo nisam pravi ja', kazao je u intervjuu.
 

Javila se i žena koja tvrdi da je Jeremyjeva majka, a ona također tvrdi da njezin sin više nije gangster.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene