Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitnije su oči

FOTO Zločinac postao hit na internetu! Nakon OVOG...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija objavljena na Facebooku skupila je tisuće 'lajkova'i komentara.

Jeremy Meeks lako bi se mogao okruniti titulom najzgodnijeg kriminalca. Njegove prodorne oči zaludile su Twitter, a njegova fotografija nakon uhićenja, koju je na Facebooku objavila policija iz Stocktona, skupila je više od 38 tisuća 'lajkova', podijeljena je preko 4000 puta, a ispod nje nanizalo se više od 12 tisuća komentara.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

'Selfie' po cijenu zatvora: Opljačkao banke pa pozirao s oružjem na Facebooku

Činjenica da je Jeremy osuđeni kriminalac koji je ovaj put završio u zatvoru zbog ilegalnog posjedovanja oružja i streljiva većini je postala nebitna. Bitnije su postale njegove oči, tetovaže, izgled.

Fotografija je u kratkom roku postala viralna. Na Twitteru je pokrenuta kampanja 'Oslobodite Jeremyja', a pojavile su se i brojne fotomontaže na kojima se uz njegovu fotografiju pojavljuje logo modnih brendova kao što je Calvin Klein.

U photoshopu mu uklanjaju i tetovažu suze ispod oka. Ona obično označava da je osoba koja ju ima ubila nekoga.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene