Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pali u jezero

VIDEO Sudarila se dva aviona na Floridi, četvero poginulih: Policija pokušava identificirati četvrtu osobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avioni na Floridi sudarili su se jučer oko 14 sati i srušili su se u jezero. Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, gdje je pronađena jedna letelica ispod površine vode, dok je druga i dalje plutala.

Četiri su osobe poginule nakon što su se dva zrakoplova sudarila i srušila iznad jezera Hartridge u Winter Havenu na Floridi u utorak, rekla je policija. 

 Pilotkinja i instruktorica letenja za Sunrise Aviation Faith Irene Baker (24), student Zachary Jean Mace (19) i Randall Elbert Crawford (67) poginuli su u sudaru, a tijelo četvrte osobe još se identificira.

"Moje srce je uz obitelji i prijatelje onih koji su poginuli u nesreći. Istražujemo uzrok i okolnosti sudara", rekao je šerif okruga Polk Grady Judd u izjavi, piše ABC News.

Pročitajte i ovo Dvoje mrtvih u željezničkoj nesreći u Egiptu - 7 Udario u barijeru FOTO/VIDEO U željezničkoj nesreći dvoje mrtvih i 16 ozlijeđenih: Vlak prošao kroz crveno i iskočio iz tračnica

Pročitajte i ovo Sudar aviona u Italiji - 4 stradali piloti VIDEO Dva vojna aviona sudarila se u zraku kod Rima, ima poginulih

Baker i Mace bili su u Cherokee Piperu 161, dok su Crawford i četvrta žrtva bili u Piperu J-3 Cub, prema šerifovim riječima. 

Operacije potrage i spašavanja su obustavljene jer se vjeruje da su sve četiri osobe bile jedini putnici u dva zrakoplova, rekla je policija.

Policija je odgovorila na poziv 911 u 14:04 po lokalnom vremenu o nesreći te odmah pojurila na mjesto događaja, gdje je pronađena jedna letelica ispod površine vode, dok je druga i dalje plutala.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene