Obavijesti Video Pretražite Navigacija
braća strah i trepet

VIDEO Tko su bivši prvaci u kickboksu koji idu po kafićima i tuku ljude, a policija je nemoćna: "Otac nas se odrekao preko novina"

Maltretiranja u Modriči
Maltretiranja u Modriči Foto: Twitter/Screenshot
Dvojica braće postala su strah i trepet u Modriči, a zbog njih je općina najavila da će se ranije zatvarati ugostiteljski objekti.

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović proteklih dana nalaze se u centru pozornosti javnosti u regiji nakon što je društvenim mrežama počela kružiti snimka kako prijete vlasnicima ugostiteljskih objekata i konobarima.

Prvo je objavljena snimka Ljubana Hofmana Vidovića kako s grupnom nepoznatih ljudi u Modriči obilazi ugostiteljske objekte i prijeti vlasnicima. Kasnije je isplivao i video njegova brata koji šamara konobara.

Pročitajte i ovo Gradnja u Dubrovniku Inspekcija potvrdila nepravilnosti na gradilištu bivšeg kapetana Vatrenih : On poručio da će platiti kaznu, zna se i kolika će biti

Obojica su kickboksači koji su bili prvaci Europe, no sportska postignuća ostala su im u sjeni kriminalnih aktivnosti.

Protiv njih se 2018. godine vodio postupak jer su u svibnju te godine oteli čovjeka. Miljan je priznao djelo uz obrazloženje da se radilo o naplati duga.

U jednom gostovanju na televiziji Miljan je priznao da ih se otac odrekao preko novina.

"On smatra da smo mi postali kriminalci. Ustvari, on se nas nije odrekao sasvim, nego nam je dao jedan uvjet i ako ga ispunimo, opet ćemo mu biti sinovi", kazao je Miljan i objasnio da će ih otac opet prihvatiti ako se vrate na pravi put.

Miljan je objasnio da bi bili u zatvoru, a ne na slobodi, da su kriminalci.

Na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici Skupštine općine Modriča najavljeno je da će biti skraćen rad kafića u gradu, kao i moguće zatvaranje, sve zbog braće Vidović.

Pročitajte i ovo Ilustracija ovo morate znati Ubrzo na snazi velika promjena za vozače: Pogledajte kolika je kazna ako ne poštujete propis

Sjednica je zakazana nakon što je objavljen video na kojem Ljuban obilazi ugostiteljske objekte i prijeti vlasnicima, što je, kako su rekli iz Općine, uznemirilo stanovnike. Policija braći očito ne može stati na kraj, a građane će čuvati tako što će zatvarati ugostiteljske objekte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene